Yhteystiedot

Jesse Tervo

Puh: 0400-454 540

jesse@jessetervo.com

Uutiset

31.8.2012 Vanhuspalvelulain muutos Lue lisää » 22.8.2012 SDP haastaa Kokoomuksen kuntavaaleissa Lue lisää » 21.8.2012 Vanhuspalvelulaki Lue lisää »

Jesse Tervo

Synnyin 3.5.1987 Porvoon mlk:ssa.
Muutimme vanhempieni kanssa vuonna 1989 Kuhmalahden Vehkajärvelle, josta muutin töiden perässä vuonna 2006 Tampereelle. Tampereella asuin sekä Jankassa että Hervannassa. Vuonna 2009 muutin Orivedelle, jossa asuin kaksi vuotta. Syksyllä 2011 muutin takaisin Tampereelle, ja asetuin Kaukajärvelle taloksi. Kaukajärvi on ihmisystävällinen ja miellyttävän rauhallinen kaupunginosa jossa on mukava asua. Opiskelin Tampereen Ammattiopistossa logistiikka ja valmistuin vuonna 2006. Olen työskennellyt kuljetusalalla eri tehtävissä mm. autonkuljettajana, apumiehenä, turvallisuuspäällikkönä, Kuljetuspäällikkönä ja kuljetussuunnittelijana. Yksi kiinnostavin tieteenala on lääketiede, johon olen perehtynyt oma-alotteisesti. Muutamia kursseja ja koulutuksia alalta löytyy ja mm. Diacorin järjestämillä Urheilulääketieteen seminaareissa olen käynyt säännöllisesti. Perusterveydenhuollon parannustyöt ovat näin ollen lähellä sydäntä ja koko ajan mielen päällä, sillä terveyspalvelut ovat kunnan eniten tarjoamia ja käytettyjä palveluita.

Tällä hetkellä toimin yhteistyössä Teivon ravi- ja ratsastusvarusteen kanssa ja olen keskittynyt entistä enemmän hevosiin ja raviurheiluun. Itsekin jokusen kerran olen istunut hevosen selässä.
Teen edelleen paljon Perunkirjoituksia ja muita asiakirjoja yksityisille tahoille. Avustan mielelläni ihmisiä oikeudellisissa asioissa, sillä tekemällä oppii aina lisää.